2013. november 27., szerda

Wish List #1

Még sosem készítettem kívánságlistás bejegyzést a blogra, pedig a zsebnoteszem sokat tudna mesélni... :) Szerencsémre semmi eget rengető kívánság nem szerepel a listán, pár hónapon belül elég valószínű, hogy a végére is érhetek. 



1.) Ez a gyönyörű highlighter a Catrice Celtica trendkiadás egyik darabjaként lesz elérhető december közepétől a Müllerekben. Multi színű highlighterem még egy sincs, ezek a színek pedig káprázatosak... abszolút must have. 2.) Korábban már írtam, hogy csöppet beteges vonzódásom van a szép határidőnaplók felé. Kicsit babonás vagyok, de már hetek óta keresgélem a kis Moleskinem jeles utódját, és úgy néz ki ez a probléma is orvoslásra kerül, mivel a Megyeri Annamária által készített RosehipDesign-os határidőnaplók között rátaláltam Cilinder Úrra, akivel remélem jó párost fogunk alkotni 2014-ben. :) <3 3.) - 5.) December elsejétől újra Lush a debreceni Fórumban, ollé! Erre az arctisztítóra és ajakradírra tuti beruházok. 4.) A lista legdrágább darabja talán karácsonyra megvalósul. Kifejezetten ezt a Remington darabot szeretném, mert az összes többi piacon lévő hajgöndörítőt leiskolázza.

Ti mi(k) után vágyakoztok mostanában? :)

(Bocsi, ha ezen poszt megtoldotta valamivel a Ti listátokat!) ;)

xoxo,
Rita

3 megjegyzés:

  1. Arra, hogy végre eljussak a Nailland-be, egy Lush-ba, egy TBS-ba, Yves Rocher-ba, és jól megnézegessek, megszaglásszak mindent! Nem is a vásárlás, csak hogy végre megismerjem azokat az illatokat, amikről annyit olvasok...
    Az a Catrice highlighter tényleg nagyon szép, remélem nem lesz nagyon csillogós, hanem csak szép fényes. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nailland, TBS nekem is kimaradt még. :) Szaglászás szempontjából a Lush verhetetlen. :)

      Törlés
  2. A Remington göndörítő egy csoda, én is nemrég vettem meg. Minden pénzt megér. :) A Catrice highlighter is szuper, remélem arra is tudok majd vetni egy pillantás. Szép kis listát állítottál össze. :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...