2014. április 24., csütörtök

Áprilisi kedvencek


Felteszem nem bánjátok, hogy kicsit hamarabb hozom az e havi kedvenceket a megszokottnál, de már pár napja motoszkált bennem, hogy ideje befotózni, több kedvenc már úgyse lesz! Nincs sok dolog, de ami itt szerepel az abszolút bevált, általam is ajánlott termék. Lássuk a medvét!
Hajfronton beújítottam pár új balzsamot, - mert mint azt már korábban is olvashattátok a hajfestős posztban -  , igencsak megérett a helyzet kiszívott tincseim tatarozására. A Garnier Fructis hajápolót még a Glamour napokon szereztem be féláron, de ahhoz képest, hogy mennyire potom pénzért jutottam hozzá felülmúlta a várakozásaimat. A marketing azért itt is befigyel: 1 év! károsodását kívánja visszafordítani egy hét alatt. (?) Azonban a bicskanyitogató termék monológtól eltekintve semmi rosszat nem tudok rá mondani. Már az első hajmosás után szépen kiegyenesítette és feltöltötte a hajszálaim. Bocsi, ettől jobban nem tudom érzékeltetni, de a szénakazal effektus szinte azonnal megszűnt. A Balea henna kivonatos balzsam már nem ismeretlen számomra, gimis koromban rengeteget használtam. A benne található színpigmentek elég látványosan megtapadnak a hajamon, ráadásul még puhítani is tudott rajta. Egyébként mindkét balzsamra jellemző, hogy egyáltalán nem nehezítik el a hajat, nem fog hamarabb bezsírosodni. A henna miatt a fürdőkádat nem árt azonnal kitakarítani, ha el szeretnénk kerülni, hogy a kád is hennában pompázzon, nemcsak a hajunk. Apropó, henna! Valószínűleg nemsokára többet olvashattok majd a blogon a növényi hajfestékekről, ugyanis most jó időre le akarom tenni a kemikáliákat, köszönöm, elég volt belőlük. For good. (Ha van bármi tippetek a hennával kapcsolatban nagy örömmel fogadom!)


A Sleek Life's a Peach pirosítója ezen a tavaszon lázban tartja a blogvilágot, így engem is kiváncsivá tett, hogy mégis mit tud ez a kicsike. Elég neonos benyomást kelt a pan-ben, de valójában szerintem kevésbé pigmentált, mint a többi Sleek pirosító. Ezt egyáltalán nem bánom, mert annyira természetes, üde finishe van, hogy rögtön a kedvencemmé avanzsált.
Legújabb Bourjois kalandomról, a Rouge Edition ajaklakkról már született bejegyzés, amit ITT megtekinthettek. Ha lesz még rá akció valószínűleg a Pink Pong, vagy az Olé Flamingo árnyalat sem menekül tőlem.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de lustább napjaimon egyáltalán nem ragaszkodok az alapozókhoz vagy bb krémekhez, ekkor a már jól bevált Annemarie Börlind színezett hidratálómhoz nyúlok. Tartalmaz UV szűrőt és biogazdaságban termelt növények hatóanyagait, semmi csúnyaság! A legvilágosabb, Porcelain árnyalat tökéletesen belesimul a bőrömbe, nyáron is többnyire csak ezt fogom használni.


Végül jöjjön a legcukibb kedvenc, ez a Cath Kidston stílusú irattartó, ami Ebay országból érkezett. 400 forint körüli összegért juthattok hozzá, természetesen linkelem az eladót.

Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?
(Ha a hennával kapcsolatban szeretnétek eszmecserét folytatni azt is szívesen fogadom!)

17 megjegyzés:

  1. Az irattartót biztosan meg fogom rendelni magamnak! A pirosító pedig valóban főnyeremény, én is csak azért váltam meg tőle, mert az egyik hármas Sleek pirosítómban egy jó kis hasonmásra találtam :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Világos bőrön szerintem is remekül mutat. :) Örülök, hogy segíthettem valami cukit és otthagyhatatlant találni! :)

      Törlés
    2. Ne is mondd, amikor megláttam, hogy többféle minta is van, rendeltem még édesanyámnak és keresztanyámnak is...

      Törlés
    3. Én leszek az utolsó, aki pálcát tör feletted! :D Megnyugtató, hogy nem csak én rendelek így... :))

      Törlés
    4. Engem is megnyugtat, hogy nem vagyok ezzel egyedül :-D

      Törlés
  2. Mindjárt csekkolom én is ezt az irattartót, próbálom visszafogni magam és csak egyet rendelni... :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez az irattartó és a pirosító is tetszik. Ezt a Balea balzsamot használtam egy ideig, egészen jó, de picit hidratálhatna jobban is. Én hennázom a hajam, mit szeretnél róla tudni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában a Garnieressel egyszerre szoktam felkenni, így egyáltalán nem szárít. :) Például az érdekelne, hogy az én esetemben is fent maradhat 4 órán át a henna? Nem lesz nagyon sötét a végeredmény? (2 bejegyzéssel visszább találsz képet a jelenlegi hajszínemről.)

      Törlés
    2. Szerintem négy óra a te hajszínedhez nagyon sok, első körben tesztként egy tincset festenék be és megnézném mi történik 45 perc után. :) Nekem nagyon világos barna/sötétszőke az eredeti hajszínem és fél óra alatt lesz szép világos vörös a hennától. A sötétebb részeket próbálom most lenöveszteni, ahol egyrészt felhalmozódott a henna másrészt régebben mindig másfél-két órát volt a hajamon a henna. Így sötétvörös hajszínt kaptam. Ha van még kérdés szívesen válaszolok. :)

      Törlés
    3. Nagyon szépen köszönöm a segítséged! :) Azóta már felkutattam a témát a blogodon is, remek bejegyzéseket készítettél a hennázásról! :)) Mindenképpen csinálok majd egy próbatincset, szerintem is elég lesz a 45 perc, max. 1 óra! Khadi vörös hennaport vettem, amiben amla és jatropha is van, nagyon remélem, hogy beválik, mert Krémmánián egekig magasztalták ezt a márkát. Gondolkodtam még a Cosmio-n is, igazából hosszabb távon gazdaságosabb lenne, majd meglátjuk. :) Valószínűleg össze fogok gyűjteni még pár kérdést és majd megkereslek velük. Egyébként tényleg megmosott, megszárított hajra kell felkenni a hennát? Azt hittem ez is olyan mint a hajfestés, hogy minél gyatrább már a haj annál jobb. :)

      Törlés
    4. Köszönöm és szívesen! :) A Khadi-ról ezt olvastam, szerintem vigyázz vele: http://hvg.hu/plazs/20140402_veszelyes_hajfestekek
      Én megmosott száraz hajra szoktam felkenni, nekem jobb érzés és könnyebb is úgy felkenni, de igazából pár napos hajamat is festettem már, a végeredményben nincs különbség. Csak hát ugye a tiszta hajamra kellemesebb festeni. :)

      Törlés
  4. Ó, az irattartó nagyon gyönyörűséges! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor majd meglátod a következő blogbejegyzést... :))

      Törlés
  5. Az az irattartó tényleg csodaszép *-* Azt a Balea balzsamot én is használtam és szerettem is. A Sleek pirosítót rendelted, vagy honnan szerezted be? :) Nálam a Rose Gold kívánságlistát egy jó ideje.. :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! :) A MakeUpPlaza-ról van! :))

    VálaszTörlés
  7. Szuper ötletet adtál az irattartóval, régóta keresgélek már ilyet, de boltokban eddig csak nevetséges árakon láttam. A Rouge Editionnal pedig már egy ideje szemezek, annyira szép :D

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...