2012. szeptember 28., péntek

Bourjois Healthy Mix Serum és Beauty Balance púder


Már vagy egy éve nézegettem ezt a Bourjois alapozót, de mindig nagyon sokalltam az árát. Rengeteg pozitív reviewt láttam róla, és az is mellette szólt, hogy kifejezetten a száraz bőrűek számára lett kifejlesztve. 

A Douglas legújabb akciója azonban meggyőzött, itt az idő, hogy kipróbáljam! Ugyanis október 31-ig ajándékba adnak hozzá egy Beauty Balance púdert is. (Ez a púder is plátói szerelmem volt, egyébként is púderfüggő vagyok.) Azt még fontos megjegyzeni, hogy ez a kedvezmény Healthy Mix alapozó vásárlásakor is érvényes. 


A színválasztás szerencsére nagyon könnyen ment! Az 52-es Vanille árnyalatot hoztam magammal, ez egyébként a legnépszerűbb verziója. Jóformán az összes gurunál ezt láttam. 

A csomagolása nagyon tetszetős, műanyag (annyira nem bánom, hogy nem üveg, mert így nem annyira nehéz) és piros kis kupakja van. A nyomófeje nálam jól szuperál, másoknál olvastam, hogy nekik kicsit lötyög a kupakkal együtt. 

Nem beszélek franciául, de az alapinfók angolul is fel vannak tüntetve rajta. Többek között 16 órán keresztüli tartósságot és vitaminokban gazdag, úgymond "gyümölcsterápiát" ígér. 

Ma viseltem először és annyit már bizton állítok, hogy 16 órát természetesen nem bír ki (ilyen alapozóval még nem találkoztam és nem is értem miért kell ilyet ígérgetni), viszonylag hamar, 3-4 óra után érdemes újra púderezni.

A felvitelét nem ecsettel, hanem ujjal ajánlom, így még szebb hatást érhetünk el vele. Az eredmény valóban szembetűnő! A fedése ugyan nem a legjobb, de a bőregységesítő hatása annyira természetesen működik nála, hogy észrevehetetlen! Közelről is megnéztem és egyszerűen nem láttam, hogy van rajtam alapozó. Sőt, még a púderezés után sem volt poros hatás.


Áttérve a púderre szintén csak dicséretet tudok mondani. Az eladó lány mondta, hogy már csak az 53-as árnyalatú púderből tud adni (Beige Claire). Igazából ennek meg is örültem, mert a neten utánanéztem a változatainak és az egyébként az 52-es alapozóhoz szánt szintén 52-es nekem nagyon világosnak bizonyult. Ez a púder viszont tökéletesen illeszkedik a bőrtónusomhoz. 

Nagyon jól záródó, szintén piros, műanyag kis dobozban ül. 9 g mennyiség van benne, azt hittem picit nagyobb lesz, de remélem így is sokáig elég lesz. A duo fiber ecsetemmel szoktam felvinni, mivel pacsnit nem adtak hozzá. És az illata... igazi púder illat! Nem olyan nagymamás, mint a Max Factor Creme Puff, hanem nagyon üde. Rögtön Párizs jutott róla eszembe. (Az alapozónak pedig barackos, gyümölcsös olyan "szagolgatnivaló" illata van.)

Összeségében NAGYON-NAGYON boldog vagyok, mivel nemcsak jutányos áron jutottam hozzá ehhez a két termékhez, hanem a hozzájuk fűzött reményeim is valóra váltak. 

Ha a dolog matematikai oldalát nézzük 3800 Ft-ot fizettem 6300 Ft helyett! Ez nem is olyan rossz, ugye? :)

Nektek volt/van Bourjois terméketek?

xoxo
Rita

3 megjegyzés:

  1. De kis édes a csomagolása :) Egy alapozóért plusz egy púderért tényleg nem sok ez az ár, pláne, ha be is válik mindkét termék. Az alapozó hány ml?

    VálaszTörlés
  2. Ezt az akciót én is néztem és nagyon vonzó is, csak nemrég vettem új púdert. Mindegy, reménykedek, hogy máskor is lesz ilyen akció, mert már láttam korábban is.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...