2012. december 8., szombat

A Maxnina mégsem kamu + kincsek az eBay-ről

Pénteken két Csájnából érkezett csomag átvételére szaladtam suli után, de az igazi meglepetés csak akkor következett, amikor kibontottam őket! Ugyanis az egyikben a Maxnina által ígért nyaklánc lapult! A cégről már ejtettem pár szót egy korábbi bejegyzésemben: http://purpleversusviolet.blogspot.hu/2012/10/maxnina-egy-remek-lehetoseg.html Őszintén szólva az idő múlásával egyre jobban kezdtem hitem veszteni abban, hogy valaha megkapom jutalmam, de hajrá lányok, mégsem átverés, tessék írni róluk! :)


A nyaklánc egész jó kivitelű, egy damil szálra vannak felfűzve a "gyöngyei".

A következő alanyok a szokásos fekszem az ágyban és pizsamában rendelek 0.99 $-ért az íbéről kategóriába tartoznak:


Szegecs szegecs hátán! :)


A régóta hőn áhított bajuszos nyaklánc és két állítható gyűrű. 


Ti gyakorta "bűnöztök" az eBay-n? :)

xoxo,
Rita

4 megjegyzés:

  1. A Maxinina-n rengeteget gondolkoztam, sokat nézelődtem is a honlapjukon (hát azért lenne mit rendelnem :D), valahogy mégis annyiban hagytam az egészet. Nem azért, mert nem hittem benne, egyszerűen még nem jutottam el arra pontra, hogy ezt megtegyem :) De örülök, hogy neked megérkezett a nyaklánc :)
    AZ e-bay pedig.. ajj direkt nem csináltam felhasználót és paypal-t sem, mivel így tényleg csak azokat rendeltetem meg ismerősökkel, amire nagyon nagy szükségem van, hogy ne zaklassam őket sokszor. Hát így is kezdenek gyűlni a dolgok, egyre jobban beszippant ez a kényelmes vásárlás, ráadásul olcsó is. És most megyek és megnézem, miket árul ez az eladó, akitől te rendeltél.. :D

    VálaszTörlés
  2. nekem még semmi, pedig október 23-án(!) írtam róluk. remélem azért karácsonyig megérkezik,meg nagyon kis cuki lenne a szettemben :))

    és minden darab nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem elég rapszodikus volt a viszonyom velük, mert azt nem írtam bele a bejegyzésbe, de félúton meggondoltam magam és egy másik nyakláncot kértem (ezt). Ez kb. 2 hétre rá történt, hogy elküldtem nekik a mit is szeretnék. Erre kaptam egy választ, hogy természetesen még van mód a kicserélésre és így fogják elküldeni. Semmi esélyt nem adtam annak, hogy ekkor nem éppen az óceánt szeli át az első választottam. Aztán kiderül, hogy még ültek rajta :D Egy érdeklődő emailt megér szerintem írni nekik, hogy hol a ménykűbe van már.

      Törlés
  3. A szegecses dolgok és a gyűrűk nagyon tetszenek! :) Ebay-re én is totál rá vagyok kattanva, nagy a kísértés ilyen szépségek és árak láttán! :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...