2012. december 16., vasárnap

Revlon Lip Butter 010 Raspberry Pie és Just Bitten Kissable Balm Stain 005 Crush próbálgatás


Külföldi guruknál rengeteget lehet hallani a Revlon termékeiről, hogy milyen jó minőségűek, pigmentáltak, tartósak. Kár, hogy Magyarországon egyik drogéria sem forgalmazza, mert mától én is nagy rajongójuk vagyok!

A két terméket ebayről rendeltem, egy arizonai eladótól. A rendeléssel minden simán ment, másfél hét alatt meg is érkezett a két gyönyörűség.

Elsőként kezdjük a már kuriózummá vált Lip Butterrel. A Lip Butter talányos egy kreálmány, leginkább egy színezett ajakápoló és rúzs keverékeként lehetne behatárolni. Az árnyalatok között vannak kevésbé és már szinte túl pigmentáltak is, mint például a most bemutatásra kerülő Raspberry Pie.




Kicsit fuksziás, lilás, bogyós gyümölcsös színharmónia, szerintem télre-nyárra is tökéletes.

A másik választottam a Revlon Balm Stain vonalról a Crush nevezetű Chubby Stickekre hajazó ajakszínező ceruza volt, ami tökéletes párja a Raspberry Pie-nak, szerint jóformán ugyanaz a szín, csak más formában.


Ő sokkal visszafogottabb, mattabb hatást ad, mint a Raspberry Pie. A szájfényekre emlékeztető csillogás elmarad, nem annyira krémes, picit szárít is.

Összességében nagyon meg vagyok elégedve ezzel a két szájravalóval, mert nagyon fel tudnak dobni egy egyszerű sminket is és nem nagy őrdöngősség őket használni. A Lip Butterek tökéletesek a mindennapokra, amikor nem nagyon van kedvünk sokat szöszmötölni a készülődéssel, hanem csupán a szánkat festjük ki és már mehetünk is. 
A Chubby Stick hasonmásra pedig nagyon kiváncsi voltam, mert a Clinique változatért nem adtam volna ki több mint 5 ezer forintot, ez pedig egy jó alternatíva, alias dupe. 

Ti használtatok már Revlon termékeket?

xoxo,
Rita

5 megjegyzés:

  1. Én még nem használtam ilyen terméket, de jónak tűnik. :) Nagyon tetszik a színe! :)

    VálaszTörlés
  2. Oh, már régóta szeretném beszerezni ezeket a Revlon cuccokat, megmondanád, hogy kitől rendelted?:) Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a szín! :) Még én sem használtam Revlon termékeket.

    VálaszTörlés
  4. Roni! Ettől az eladótól rendeltem:
    http://myworld.ebay.com/special_spice/&_trksid=p3984.m1497.l2754

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...