2012. december 2., vasárnap

Novemberi kedvencek



Talán még sosem volt ennyire nehéz dolgom a kedvencek szortírozásával, mint ebben a hónapban. Ennek oka az volt, hogy több új márkával is megismerkedtem pl.: ELF, MUA, illetve a hidratálásra is nagyobb energiát fordítottam ebben a cudar időben.


Wellness & Beauty fürdősó kakaóval és jojobával ---> Lábfürdetőbe szóróm bele és egyszerűen isteni az illata! Ami fürdősó ellenére meglepett, hogy egész jól hidratál is. :) Tisztára karácsonyi hangulatom van tőle! 

Lipobase Repair bőrápoló/helyreállító krém ---> Még tavaly télen vásároltam anyának, de neki már nem volt szüksége rá így "megörököltem". Az extra száraz kezeimet eddig semmi sem tudta rendbe tenni, de ez egyszerűen csodákat művelt vele! Csillagos 5ös, mivel egy nap bőven elég egyszer felkenni! 

Organic Surge arckrém száraz bőrre ---> Szerettem volna egy igazán natúr arckrémet és a Müllerben szemezgetve a Dr. Organics és Lavera termékek között erre bukkantam. Nagyon meg vagyok vele elégedve, elég érdekes, mivel muskátli kivonatokat is tartalmaz! :) Ez az illatán is érződik egy picit, de felvitel után teljesen illatmentes. 


ELF Ivory korrektor stift ---> Az ELF termékcsalád egyik fő liblingje ez a kis korrektor, ami mostmár az én szívembe is belopta magát. A 2. legvilágosabb árnyalat és tökéletesen illeszkedik a bőrtónusomhoz. Egy korrektor ecsettel szoktam felvinni, szem alá is tökéletes, mivel nem nehéz, nem rétegződik fel mint egyes krém korrektorok.

ELF pirosító és bronzosító duó ---> Róla fogok írni részletesebben is, akkor majd minden pro és kontra tulajdonságáról beszámolok, mert azért van negatívuma is! De alapjában véve szinte minden nap ezt vettem elő amióta csak megérkezett. Egyébként ez volt az első ELF termék, ami anno nagyon kiváltotta bennem az "ezt meg kell rendelnem az ELF-től" életérzést.

ELF púder ecset ---> Véleményem szerint messze a legjobb minőségű ecset, amivel valaha találkoztam. Irtózatosan puha és sűrűn tömött, minőségi darab! Púderhez, akár folyékony alapozóhoz is kiváló.

ELF Flushed pirosító ---> Egy vérbeli dusty pink pirosító. Hiperpigmentált és nagyon apró arany csillámok is vannak benne, de csak finoman elszórva.

Max Factor Colour Elixir rúzs Scarlet Ghost 720-as árnyalatban ---> A Rossmannban most akciósan kaphatóak az Elixir rúzsok. Eddig még sosem vásároltam Max Factor rúzst, pedig ez egyszerűen ELKÉPESZTŐ. Gyönyörű, bogyós-harsány rózsaszín, már majdnem vörös. A rúzs szinte matt és evés-ivás mit se neki szépen fennmarad, max kopik egy picit, de azt is egyenletesen. Életem rúzsa a S-he 175 mellett!

 MUA Auburn szemkontúrceruza ---> Anno gimis koromban minden reggel szemcerkával a szememen mentem iskolába, de ez valahogy az utóbbi években elmaradozott. Most újra fiatalabb éveim élem, mivel ez a kis ceruza visszahozta hozzá a kedvem. :) Rozsdabarnás árnyalat, nagyon jól pigmentált és nem ponthegyű, hanem hosszított, téglalap alakú a végződése. Pont ezért nagyon könnyű vele dolgozni!

MUA Undressed paletta ---> Valószínűleg már mindenki fújja erről a palettáról, hogy az UD Naked paletta tökéletes hasonmása, ez swatchok alapján elég egyértelmű. Pigmentáltságra kiváló, kicsit porol, de egyáltalán nem veszélyes. Natúr és füstös sminkekhez remekül kihasználható. Ő is nagy-nagy LOVE!

xoxo,
Rita

9 megjegyzés:

  1. Még nincs egyetlen ELF termékem sem, de érik egy rendelés a Makeaup Plázától, és biztos beszerzek néhány dolgot :-)
    Addig is várom a véleményed a pirosító és bronzosító duóról!

    VálaszTörlés
  2. Nemsokára jövök vele! :) Nagyon jól kihasználható termékeik vannak ráadásul olcsón. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem még mindig nem érkezett meg a MUA rendelésem :'(
    A fürdősót én is lábfürdetéshez használom és valóban puhít, nagyon meglepett :) Egy ideje már nem vettem újra, de most, hogy eszembe juttattad, lehet.. :)
    Amúgy nagyon jók lettek a képek! :)

    VálaszTörlés
  4. Ó, biztos az oldalleállásos kavar miatt nehezen rázódtak helyre, ezért csúsznak ennyit a rendelések :(
    Köszi szépen, hogy dicséred a képeket. :3 Engem is meglepett, hogy ebben a borúban milyen jó képek lettek.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó kis termékek :)
    Nekem szerintem ebben a hónapban lesz kedvencem egy ELF szemhéjpúder paletta!

    VálaszTörlés
  6. A bőrápoló krém nekem is jól jönne a kezeimre! Hol lehet beszerezni? :)

    VálaszTörlés
  7. Gyógyszertárban kapható! :-)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép színe van a pirosítónak :) én is rendeltem pár MUA terméket :) nagyon várom őket, habár nagyjából ismerem a márkát, szóval valószínűleg nem fogok csalódni semmiben :)

    VálaszTörlés
  9. Majd írnál róluk? :) Szívesen olvasnám a véleményed :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...