2013. március 17., vasárnap

|Sleek pirosító - Rose Gold|


Aki már követ egy ideje annak nem újdonság, hogy a pinkes-barackos pirosítók a gyengéim. Képtelen vagyok megálljt parancsolni magamnak, főleg ha egy igazi különlegességre bukkanok. Még sosem volt Sleek termékem, de könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy máskor is beszerzek tőlük valamit, mivel ez a pirosító pillanatok alatt belopta magát a szívembe. 
A Makeupplaza-tól rendeltem, a webáruháznak is nagy-nagy dicséret a gyors és segítőkész kommunikációért. A Sleek nem titkolva a Nars Orgasm pirosítót kívánta újra kreálni egy megfizethetőbb árkategóriában. A szín amint már említettem egy pinkes-barack, arany csillámokkal. Na igen, csillámok. Ezen a ponton általában nálam elbuknak pirosítók, mivel utálom a bazi nagy glittereket, amelyek a nap vége felé már az egész arcát beborítják az embernek. Ez a pirosító viszont nyugodtan adhatna pár leckét a diszkógömb effektes pirosítóknak, mivel nagyon szolídan csillámos és abszolút nem lepergő glitterekkel hintett. Pigmentáltságra csak csínján bánjunk vele, mert könnyen túlzásba lehet esni vele.
Repurchase? Abszolút. Talán majd idővel egy mattot is szívesen kipróbálnék, ugyanis ilyen színek is szerepelnek a választékban. DE a jó időre tekintettel itt az ideje egy kis "szolíd diszkógömb-korszaknak". :)

xxx,
Rita

3 megjegyzés:

  1. Én is nézegetem egy ideje, én attól kapok agybajt,ha néhány óra múlva eltűnik a pirosító... A tartósságáról tudsz mondani valamit?:)

    VálaszTörlés
  2. Nálam egy napot egész szépen kibír! :) Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy normál/száraz bőröm van, így nem folyik-össze vissza az a minimális smink, amit egy átlag hétköznap viselek.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...