2013. szeptember 9., hétfő

Helyzetjelentés

Sziasztok, Lányok!

Mit csináltok ezen a borús délutánon? Próbálom rendszerezni a dolgokat, hiszen indul az új félév, egész délután rakosgattam, szortíroztam. Eszembe jutott, hogy mennyire elhanyagoltam a blogsale oldalam is, így gondoltam egyet és újra befotóztam minden terméket, hogy szép és ízléses legyen, remélem elnyeri a tetszéseteket! Jó pár termékkel bővült a felhozatal, ideje volt szembesíteni magam azzal, hogy mennyi minden csak áll a fiókjaimban és jó lenne jobb "gazdákat" találni nekik. Revlon, China Glaze, Etude House cuccok is felkerültek, nézzetek majd szét, ha időtök engedi. 

Nemsokára jövök egy Manna Szappanos élménybeszámolóval is, ugyanis megrendeltem a STOP ekcéma elleni csomagjukat és most nagy várakozással tekintek a jövőbe, hátha megoldaná ezt a 3 éve gyötrő problémámat. Eddig akármit próbáltam vagy egyáltalán nem vált be / még rosszabb lett, vagy csak tünetileg kezelte a dolgot, remélem ez most más lesz. 

Nem felejtettem el az Ebay-es videót sem, csak a fények annyira vacakolnak, hogy ebben a homályban lehetetlen normális minőségben felvenni valamit. Ráadásul most a hangulatom se lett volna túl vidám, mivel délelőtt a Neptun lapátra tette minden derűmet, meg persze az évfolyamtársaimét is. Másfél óra után nagy nehezen sikerült felvenni a szakdogát, plusz a tárgyakat, de ha ez a kínszenvedés nem lett volna elég, rá pár percre kaptunk egy üzenetet, hogy sorry, de holnap megismételjük az egészet, mert volt, aki egyáltalán nem tudott semmit se felvenni. Kész röhej ez a rendszer. 

Najó, nem offolom tovább a blogot, de most muszáj volt ezeket  megosztanom veletek. :)



xoxo,
Rita


2 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...