2013. szeptember 23., hétfő

Yankee Candle - illatgyertya.hu rendelés



A szeptemberi vásárolgatós videómban már ódákat zengtem a Yankee Candle gyertyáimról, de a nagy érdeklődésre való tekintettel gondoltam adok pár tippet azoknak, akik rendelni szeretnének az Illatgyertya webáruházból

Könnyű volt szerelembe esni miután elolvastam djkaty bejegyzését újdonsült gyertyáiról. Innentől számítva szerintem pár perc sem telt el, máris a végtelen verzióban létező gyertyák között válogattam. (i feel guilty)

Azt tudom tanácsolni, hogy mindenképpen nézzetek szét az OUTLET címke alatt található termékeik között is, mert itt aztán töredék áron kaphatóak üveges gyertyák, tartok, mintagyertyák, autóillatosítók, tartók... A kínálat végtelen, de a mintagyertyák igencsak jutányos áron kaphatóak, így akár egy-egy üveges kiszerelés beszerzése előtt nem árt ilyen formában próbát tenni a vágyott illattal.


Amint azt a képeken is láthatjátok 3 illatgyertya került be a kosaramba: Greek Fig&Black Currant, Nature's Paintbrush és Cranberry Chutney változatokban. A Cranberry és a Greek Fig már bevetésre került, és "összecsapásuk" eredményeként a Cranberry nálam kenterbe verte a fügés változatot. Ettől függetlenül a gyengébb illat sem  marad alul más illatgyertyákhoz képest, tehát a minőség azért itt is jeleskedik. A Nature's Paintbrush valószínűleg a hétvége előtt még nem fog sorra kerülni, mert isteni jól bírják ezek a kis mintadarabok is a strapát, a Cranberry már 4. napja van elég izmos használatban, szerintem már túl is lépte a beígért 15 órás élettartamát. (Szóval túlélte magát.) :)

Még annyit jegyeznék meg, hogyha olvassátok majd a mintagyertyáknál, hogy igen, 15 órát is kibírnak, de csak akkor ha mintatartóban égeted őket, akkor ez egy nagy bullshit. Én beijedtem és meg is rendeltem a legegyszerűbbet 400 forintért, de majdnem sírva fakadtam, amikor kihámoztam a csomagolásból. Totál szimpla, szerintem nincsen rejtett varázsereje, vagy bármi, ami miatt elengedhetetlen szükség lenne rá. Inkább ruházzatok be egy díszített verzióra, ha nagyon szeretnétek, mert ez tényleg elég felesleges vételnek tűnt nekem. (Ez az utolsó nüansz mit sem von le a gyertyák élményéből, inkább tanácsnak szántam mint kritikának!)
 

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket itt tudtok elvegyülni a gyertyamennyországban:


xoxo,
Rita


5 megjegyzés:

  1. A Cranberry Chutney meggyújtásához rögtön kedvet kaptam, imádom az illatát. Viszont a Starfruit & Orange valamint a Blackberry teamécses csalódás volt, semmi illatuk nincs...Én is beijedtem a tartó miatt, végülis egy szivecskéset vettem, aranyos meg minden, de egy sima üveg gyertyatartó is megtenné helyette. Összességében én csalódtam a YC gyertyákban, utólag nem is értem a nagy hype-ot körülötte :S :( A Cranberry Chutney-hoz is volt már hasonló illatú drogériás gyertyám, úgyhogy azt hiszem nekem megfelel a pénztárcabarátabb drogériás kínálat is.

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom, hogy csalódtál bennük. :( Lehet, hogy csak sikerült beleválasztani... állítólag vannak nagyon markáns illataik is pl.: November Rain, vagy a Nature's Paintbrush (ezért is vagyok már nagyon kiváncsi rá)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, lehet csak ez volt a baj :) van még itt talomba egy macintosh&peach, az még szépíthet az arányon :)

      Törlés
  3. A mintatartók tényleg tök olyanok, mint bármelyik hasonló méretű mécsestartó, a lényeg, hogy hőálló üveg vagy kerámia legyen, szerencsére a megmaradt viasz könnyedén eltávolítható belőlük. A körtés amúgy nálam sem volt nagy szám, de a Cranberry Chutney és a Camomile Tea jóval erősebb illatú volt bármelyik drogériás verziómnál :-)

    VálaszTörlés
  4. Én is szívesen kipróbálnám őket, ha minden igaz a jövőhéten berobogok értük, és veszek 1-2 darabot belőlük. :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...