2013. október 7., hétfő

Burgundy Crush


Nincs mit szépíteni a dolgon! Az ősz nálam egyenlő a burgundi színű ruhák, kiegészítők, sminktermékek hadával. Ezen 3 dolog közös pontja - a színen kívül - , hogy mindannyian friss szerzemények. A bőr táska ajándék volt, egyenesen New Yorkból. Furcsa, hogy régen mennyire minta párti voltam, de mára győzött a letisztultság. Kezdek megkomolyodni! :D Mától vele járok könyvtárba, így nem kell kézzel egyensúlyozni a mobillal, olvasókártyával, hanem szépen elrejtem majd őket benne. Az Avon rúzs pedig nem más mint a mostanában sokat éltetett Oxford Wine, hihetetlen mennyire pigmentált és tartós. Well done, Avon! A kép háttere pedig nem más, mint az árucserés Háda körutam egyik legnagyobb fogása, egy F&F kötött miniszoknya. Már régen pályáztam hasonlóra, de nem akartam túl sokat kiadni érte. Azóta már láttam ugyanilyet 4000-ért a New Yorkerben, azért ez jóval olcsóbb volt!

Nemsokára jövök majd egy Glamour napos bejegyzéssel, de még erősen gondolkodom, hogy hova térjek be és hova nem, mi kell és mi nem? Ti mire vadásztok majd elsősorban?

xoxo,
Rita

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű az a kistáska *.*

    VálaszTörlés
  2. A burgundi imádat nálam is hódít, szereztem is egy rúzst, és jól is áll, de nem biztos, hogy ki merek vele menni az utcára... Na majd ha anya nem látja... :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...