2013. november 1., péntek

Planner maniac

Amióta az eszemet tudom odavagyok az írószerekért. Egy szép tolltartó, füzet, csillámpónis toll, illatos radír még 22 évesen is megbabonáz. :D Valamelyik este unatkoztam és elkezdtem felkutatni a 2014-es határidőnapló kínálatot és azt hiszem már most kezdek elveszni, a bőség zavara meg miegymás...?! Tudom, hogy ez most egy rendhagyó poszt, de remélem köztetek is van olyan, aki nem tud ezeknek a kincseknek ellenállni. :) 5 megjegyzés:

 1. Én is így vagyok ezekkel...nekem elég egy különleges formájú, színű radír, akkor csak azt érzem hogy kell nekem és persze nem tudok ellenállni neki..és megveszem, de lehet ez egy toll, egy szép füzet, vagy bármi...

  VálaszTörlés
 2. Hű nagyon jókat találtál. Főleg az első képen láthatók és az Alice in Wonderlandosak tetszenek. :)
  De jó lenne egy ilyennel indítani az évet.

  VálaszTörlés
 3. Ó de gyönyörűek! A baglyos és az utána következő a kedvencem! :)
  Én rengeteget mászkáltam egy noteszért sulikezdés előtt, de miután minden lehetséges helyen megnéztem Nyíregyházán kicsit feladtam, és beértem egy majdnem jó kategóriával. Amit azóta igazából nagyon szeretek. De a héten voltam Pesten, és a vonat előtt még beszaladtam a westendben egy írószerbe és leesett az állam. Ha legközelebb notesz után kajtatok biztos kivárok egy ilyen alkalmat.

  VálaszTörlés
 4. Csak nem a Green Papírba voltál? :) Pesten annyi jó írószer van, de lehet összeszedem minden bizodalmam és elnézek a Szent István utcára a Renomébe... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fogalmam sincs már hová mentünk be.. Ott én is nézelődtem, mert mindig ott vásárolok be a sulira, de annyira nagy választék nem volt.

   Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...