2014. december 8., hétfő

Orly Rage dupe? - Rival de Loop Young High Society

Pár évvel ezelőtt Essiebutton egy videójában teljesen beleszerelmesedtem az Orly Rage elnevezésű lakkjába, ami egy foil finishű lakk, vagyis tükörfényes hatást érhetünk el vele. Na de gondolhatnátok 2 év sok idő, ha annyira tetszik miért nem szereztem be? Sajnos szinte lehetetlen Magyarországon rátalálni, de még külföldről sem valami egyszerű megrendelni. Arról nem is beszélve, hogy alapjában nem egy olcsó lakk márkáról van szó. Szóval ahogy telt-múlt az idő én szépen megbékéltem azzal, hogy nekem bizony nem lesz Orly Rage lakkom, de azért ez nem azt jelentette, hogy elfelejtettem...


Aztán amikor múlt héten éppen a  Rival de Loop Young márka termékeivel szemezgettem a Rossmannban egyszerre megvilágosultam: itt az Orly Rage 399Ft-os koppintása. UGYANAZ a rose gold árnyalat, finom mikroglitterekkel.


Alig vártam, hogy felkenhessem és az elégedettségem nem is lehetne teljesebb! Irtó gyorsan megszáradt mind a két réteg és jelentem most egy hete, hogy moccanás nélkül bírja a strapát a körmeimen. Nem szoktam ilyet írni, de kérlek-kérlek adjatok neki egy esélyt, mert tuti Ti is beleszerettek. 399 Ft-ért pedig tényleg nem lehet nagyot bukni rajta... Talán még sose voltam oda egy lakkomért se ennyire, de az utóbbi napokban tényleg csak játszom a körmeimmel, hogy milyen szépen tükröződik ez a rózsaarany álom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...