2015. április 27., hétfő

Elfogytak #1


Szégyen, de a blogra még sosem írtam "elfogytak" típusú bejegyzést, de most ezt a hiányosságot pótolom. :) 
Nem gyűjtöttem össze túl sok terméket, de már nagyon szeretném őket a kukában tudni, szóval lássuk is!


The Body Shop Ginger Sparkle testradír: Már egy éve őrizgetem ezt a gyöngyszemet, mert egyszerűen nem akartam a végére érni! Utólag már bánom, hogy a nagy részét testradírként használtam el, mert arcradírként még jobban bevált. Nagyon remélem, hogy még visszahozza a TBS, mert szerintem a legfinomabb illatcsaládjuk egy remek darabja. Nem szárított és nem voltak túl durvák a szemcséi.
Újravenném? Naná!!

Alverde makadámdiós testvaj: Beláttam, hogy testvajból számomra fölösleges nagy kiszerelést venni, mert irtó lustán kenegetem magam vele. :D Szerettem. Engem a túrótortára emlékeztet az illata, ami elég sokáig meg is marad a bőrön. Jól hidratál, de elég vastag krém, jól el kell dolgozni. 
Újravenném? Egyelőre nem, mert a következő áldozatom a Balea sprays testápolója lesz.

Balea shea vajas kézkrém: Nagyon tetszett az adagolója és a kézkrém se volt vizes, jól hidratált. Az illata mennyei volt, de inkább télinek mondanám. 
Újravenném? Kézkrémek terén mindig más márkákat próbálok ki, de ettől függetlenül még lehet, hogy találkozunk.


Vichy micellás víz: Sajnos ennek a micellás víznek az egyetlen előnye számomra az volt, hogy ajándékba kaptam. A sminket alig akarta lemosni, rendkívülien melós feladat volt vele az arctisztítás. A procedúrát az adagolója sem könnyítette meg.
Újravenném? Nem, nem, nem és nem.

Eveline argán olajos éjszakai koncentrátum: Nagyon szerettem, ITT már olvashattatok róla.
Újravenném? Esetleg majd télre, mivel tavaszra-nyárra túlzásnak tartom. Nemsokára írok egy frissített arcápolós bejegyzést, mert találtam egy nagyon jó és olcsó natúr krémet, amit most semmire nem váltanék le.

Cuticura szappanmentes arclemosó érzékeny bőrre: Előnye, hogy szappanmentes és ezáltal kevésbé húzódik utána a bőröm, de túl kemikális, vegyszeres illata van, ami már a vége felé zavart.
Újravenném? Egyszer újravettem, de a szagával nem tudok megbirkózni.NYC Turbo Dry fedőlakk: Nagy szerelem volt, de sajnos már nem lehet kapni.
Újravenném? Már nehezen tudnám.

Christina Aguleira Inspire parfüm: Atyaég, számomra ez már parfümtörténelem. A legelső "ez én vagyok" darabom volt. Téli, édes illat, szerintem csodás. 
Újravenném? Ha kisebb lenne a kattanásom a Zara parfümök iránt...


H&M sminkszivacs: Tetszett az elején, könnyű volt vele eldolgozni az alapozót, de a "feje" nagyon hamar porózussá vált, illetve helyenként megkeményedett. 
Újravenném? Nem, de a Catrice darabja nagyon érdekel.

Nálatok mi fogy el a leghamarabb? :)

4 megjegyzés:

  1. Az egyik korábbi posztod hatására megvettem az Eveline krém kecsketejes változatát és imádom! :) Köszi a tippet!

    VálaszTörlés
  2. A Balea pumpas kezkremet mar nem tudod ujravenni, mert nincs. Kisebb kiszerelesuek vannak tubusban....

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...