2012. november 4., vasárnap

Októberi kedvenceim

Októberben végre beköszöntött az igazi ősz, melegebben lehetett öltözködni, szépítkezés terén pedig előkerültek a sötétebb árnyalatú körömlakkok, bronzos sminkek. A kedvenceim is ezt tükrözik ebből a hónapból. :)


Próbáltam leredukálni a kedvenceket, mert így még hangsúlyosabban ki tudom emelni, hogy mik azok a termékek, amelyeket szívből ajánlhatok Nektek is!

Max Factor Facefinity alapozó ---> Egész hónapban ezt használtam felváltva a Bourjois Healthy Mix Serummal. Nagyon-nagyon-nagyon tudom ajánlani! 3 az 1ben, vagyis alapozó, korrektor és primer is. Az utóbbi funkcióját külön is szeretném kiemelni, ugyanis az orrom környékén eléggé tágak a pórusaim, de ez az alapozó egyszerűen láthatatlanná teszi őket. Mióta használom rendszeresen elfelejtek  púdert használni, annyira tökéletes a végeredmény!

H&M Velvet Amber Eau de Toilette ---> Igazi őszi/téli illat. Tömény, telt, tartós! :) ITT írtam róla!

NYC Battery Park Purple körömlakk ---> Ő az ultimate mély püspöklila őszi lakkom. A lila a kedvenc színem is egyben, így nem is kell részleteznem. Amellett, hogy jól terül és gyönyörű elég tartós is. 4 napot minden kopás nélkül kibír.

Moyra 40-es burgundi körömlakk ---> A vörös színnél semmit sem gyűlölök jobban, így nagyon örültem amikor rátaláltam erre a mély bordó árnyalatra. Szerintem sokkal szebb, mint egy világos piros körömlakk. A Moyrákhoz hűen ez is nagyon jó minőségű.

Maybelline Color Tattoo On and Bronze ---> Ez a krémes szemhéjfesték megdöntötte a sminkelési szokásaimat. Csak buliba szoktam kifesteni a szemeim, átlagos napokon csak szempillaspirál van rajtam. Na így volt ez EDDIG. Mostanában párszor már nappalra is felkenem, annyira jó, hogy ilyen extra béna szemfestők, mint én is gond nélkül szép sminket hozhatnak tető alá vele. Krémes, ujjbegyre melegedős textúrája van és tényleg szupertartós. Van még egy árnyalatom, az Eternal Gold, de úgy vettem észre, hogy ez a bronzos árnyalat még jobban kezelhető.

H&M Lips To Thrill rúzs ---> Sötétlilás-bordós rúzs, ha merészebb vagyok nappalra is felteszem. Krémes és jól pigmentált, igazán VAMP! :)


Nektek mik voltak a kedvenceitek októberben? :)

xoxo,
Rita

2 megjegyzés:

  1. A Moyráról majd lesz külön poszt? Mert itt inkább én pirosasnak látom, de keresek egy jó burgundi lakkot :)
    A H&M sminktermékeknek meg imádom a csomagolásukat, ezek a papírdobozok mindig olyan mutatósak.

    VálaszTörlés
  2. Persze, majd csinálok róla! :) Nem mondom, hogy nincs benne valami pirosas, mivel bordó beütése van, de nem az a "híg piros" szín szerencsére. :)
    Ne is mondd, nagyon rákattantam a H&M szortimentre mostanában... :/ :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...