2013. március 7., csütörtök

1000 éve

Most aztán reggelig írhatnám az exculpációm, hogy milyen elháríthatatlan és életbevágóan fontos történések sorozata szakított el a blogírástól 3 hónapra, de kétlem, hogy ezt nem görgetné valaki tovább.

A bloggal kapcsolatban rengeteget gondolkoztam, úgy érzem kicsit kimerültem, illetve a teendőim mellé mindig is nehéz volt -főleg az utóbbi időszakban- beszorítani. Emlékszem, hogy amikor kedvet kaptam ahhoz, hogy blogolásba kezdjek azt hittem sokkal egyszerűbb lesz. Valójában egyáltalán nem az. Kedves bloggerina társaim talán felismerhetik magukat azokban a nem várt helyzetekben amikor lefényképeztem valamit 1000szer, és látszólag a fényképezőn jól sikerültek, de amikor feltöltöttem őket megálljt kellett parancsolnom, mivel egyszerűen vállalhatatlanok lettek a képek. 
Egy-egy blog poszt megszületése mögött több munka van mint gondolnánk! Nagyon becsülöm azokat a lányokat, akik mindvégig kitartottak a blogolás mellett és nap mint nap dacolnak a nyomással, mert bizony nem mindig egyszerű rávenni magunkat, kényszer is kell hozzá. 

Ezt a kényszert egy ideje érzem a fejem fölött. Egy részről bennem van az is, hogy szeretem az írást, ez a hobbim, de valójában mindig inkább voltam egy lelkes rajongó és természetesen közel sem egészséges értelemben vett beauty mániás, mint szakavatott blogoló.

Szeretném megtalálni azt a csatornát, ahol valami újat tudnék mutatni.

Bizony lenne miről mesélnem. Decemberben megismerkedtem a Lush termékekkel, teljesen fanatikus lettem, imádtam a Télapó tejberizse arcradírt/lemosót. Januárban a vizsgaidőszakot igen csak megsínylette a bőröm, ekkor váltottam Biodermára, ami merőben megváltoztatta az eddigi rutinomat. Jelenleg is a francia arcápolási vonallal vagyok meghuzatva, a legújabb szerzeményem még szinte meleg - mai - méghozzá a La Roche Posay Cicaplast-ja. Youtube vloggerináknál találkoztam ezzel a krémmel és egyelőre úgy tűnik nagyon szeretik a száraz foltocskáim. Plusz a tavasz közeledtével újra tervezem a BB krémezést... most a Skinfood Mushroom krémet fogom kipróbálni. (...)

Tehát lenne miről beszélni bőven...

A blog sale-el kapcsolatban páran kérdeztétek, hogy mi lesz vele, lehet-e még rendelni stb... Természetesen igen! Van pár termék amit még nem vittek el, de igazából összegyűlt pár termékem, amit már be is fotóztam. Kis ízelítő: Sajnos nem az én száraz bőrömnek való volt a Catrice mattító alapozója, amit éppen most vontak ki a forgalomból  és láttam, hogy többen is igyekeznek még lecsapni rá. Illetve szintén nem jártam sikerrel a Helia-d új bb krémével sem, de a zsírosabb bőrnek isteni lehet. (Krémmánián agyondicsérték.)

Amint tudom fel is töltöm őket az eredeti blog sale-es bejegyzéshez. (jobb oldalon fent a blog sale képre kattintva még könnyebben elérhető)

Végezetül még annyit, hogy köszönöm a sok kedves üzenetet, illetve azt is, hogy nem vontátok vissza tömegesen a követést a szünet alatt. Fantasztikusak vagytok!



xoxo,
Rita


4 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy azért nem tűntél el teljesen :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, ez kedves Tőled :3 igyekszem helyreállítani a dolgokat!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy újra hallani rólad :)

    VálaszTörlés
  4. Én szívesen olvasnám újra a bejegyzéseidet! *.* Amúgy ez valóban így van, rengeteg munka van egy-egy bejegyzés mögött, sok "civil" olvasó valószínűleg nem is sejti. :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...