2013. november 10., vasárnap

♥ Dove száraz sampon ♥


Sajnos a hajam már nem olyan mint gyerekkoromban, amikor anyukám csak azért mosta meg hetente-másfél hetente, hogy ne érje szó a ház elejét. Tinédzser koromtól kezdve küzdök a könnyen zsírosodó haj problémájával, bár lehet, hogy ez csak számomra tűnik olyan vészesnek. (2 napig bírom kiengedve hordani, aztán vagy megmosom, vagy összefogom.) Kb. 1 éve próbálkozom néha a száraz samponokat is belevinni a rutinomba, hogy legalább S.O.S. helyzetekben legyen egy kiskapu, de sajnos eddig nem találtam meg az igazit. Elsőként egy Balea fújóst tettem próbára, de sajnos egyáltalán nem vált be, szörnyen összetapasztotta a hajam. Ezután barátnőm tanácsára egy natúr terméket, a Herbavita por állagú sampont használtam, na ez már jobb volt egy fokkal, de szörnyen mattított. Másfél hete Essiebutton blogját böngészve találtam rá erre a Dove változatra és mivel ő nagyon dicsérte, gondoltam teszek vele egy próbát. Nem hittem volna, hogy most kivételesen szinkronban vagyunk Angliával a boltokban való megjelenést illetően, így számomra is nagy meglepetés volt, amikor az új termékek között megpillantottam a Rossmannba, ráadásul bevezető, akciós áron. Sajnos még így sem túl olcsó, 1500 forint most akciósan, de már annyira kiváncsi voltam rá, hogy megvettem. Nagyon tetszik, sokkal jobban bevált, mint az eddig használt darabok. A legjobb benne, hogy színtelen! Nem kell félni, hogy jól eloszlattuk-e. Emellett pedig rendkívülien jó texturáló hatással bír, rögtön megemeli a hajtöveket, anélkül, hogy ragadna vagy bármiféle kellemetlen, idegen érzést hagyna a fejbőrön. Az illata kicsit púderes tisztaságillat. Bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani, aki egy kicsit már feladni készül a tökéletes száraz sampon után való keresést.

xoxo,
Rita

3 megjegyzés:

  1. Húú én is beszerzem,hátha nekem is beválik. :) Köszi a posztot!

    VálaszTörlés
  2. Szerencsére nekem bevált a Rossmannos Isana, ami 500 Ft környékén van, de ha akciós lesz ez a Dove, kipróbálom. Köszönöm a tippet! :-)

    VálaszTörlés
  3. Én ma vettem meg, és eddig tetszik, különben Batiste-ot használok, és eléggé szeretem, csak kicsit elnehezíti a hajat, ez a Dove meg pont nem. Szuper illata van:)
    Arra leszek nagyon kíváncsi, hogy meddig lesz elég, a Batiste-tal (a kisebbel) 5-6 hónapig elvagyok úgy, hogy legalább heti 2x használom.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...