2014. április 27., vasárnap

Jönni Kína, lenni Cath Kidston?!


Az áprilisi kedvencek bejegyzés írásakor nem is gondoltam volna, hogy a legnagyobb ovációval a Cath Kidston stílusú irattartót fogadjátok majd, de mégis így történt. Ezen felbuzdulva úgy éreztem nem lőhetek nagyon mellé, ha bemutatom nektek a héten érkezett pénztárcámat. Elődje már alaposan leszolgálta idejét, többé évig nyúztam, de praktikus okok miatt a csere mellett döntöttem. Sokáig keresgéltem, de a boltokban egyáltalán nem találtam olyat, amit megfelelőnek tartottam volna, vagy ha akadt is valami, horror árakon. Így jutottam el újra a netes rendelésig, történetesen az Aliexpressig.


Ki is néztem ezt az "oilcloth" darabot és legnagyobb örömömre még találtam a népszerű Turquoise árnyalatból. 1 hét múlva már a postás csöngetett vele, tehát baromira gyorsan megérkezett. Az igazi meglepetés azonban csak a kicsomagolásakor ért. A minősége egyszerűen kifogástalan, azonban nem tudom mire vélni a Cath Kidston emblémát. Nem bánom, hogy rajta van, csak valahogy fura érzetem van tőle, hogy talán egy olyan darabbal járkálok, ami nem is az aminek állítja magát. :D Az is megfordult a fejemben, hogy ne adj isten igazi, mert olyan helyeken is felcímkézték, ahol egyébként csak az eredeti darabokban van márkajelzés. Plusz a tárolórekeszek mögötti szövet -ami a laikusok számára talán nem is tűnik fel- szintén ugyanolyan mint az eredetieknél. Utána néztem pár oldalon, ahol a hamisítványokat hasonlítják össze az original darabokkal és még mindig meg vagyok rökönyödve, de ezek szerint igazi(?!) példány van nálam. Na jó, tudjátok mit, ez valószínűleg örökre titok marad, de helyette beszéljenek a képek. Nem tudok betelni a gyönyörűségével és a pakolhatóságával. Mostantól minden blokkot elteszek és kiélvezem, hogy akár a fél univerzumot is beletuszkolhatom. :D




Ha felkeltette az érdeklődéseteket, ITT nézhettek utána.

7 megjegyzés:

  1. Ismerni nem ismerem, de szép és szerintem nem mindig az a lényeg hogy igazi legyen, csak az h hozzánk nő és szeressük. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, engem sem az eredetisége izgat, hanem imádom, hogy ennyire szép és mégis praktikus! :)

      Törlés
  2. Ez is gyönyörűséges! :)
    1-2 hónapja én is nagy pénztárcalázban égtem, mert mindenképp szerettem volna egy ilyen ( http://www.cathkidston.com/little-birds-folded-zip-wallet/purses--and--wallets/cath-kidston/fcp-product/1012009 ) elrendezésű pénztárcát, a minta már csak hab a tortán. De még csak hasonlót sem találtam. Tanulság: nem Cath Kidston mintára kell keresgélni a kínaiakban. Még mindig fá a szívem érte, mert mesés az összes!
    Te viszont nagyon szerencsés voltál akkor, mert tényleg nagyon szép, ha pedig nem eredeti akkor sincs nagy gond :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez valami szuper cuki! :) Néha a Stradivariusban lehet elcsípni hasonlókat. Nem gondolkodtál a netes rendelésen? Egyáltalán nem húzós árakon gyönyörűeket lehet találni. Az eredetisége inkább annyiban érdekel, hogy elvileg nem logózott pénztárcára számítottam és nem akarok megvető pillantásokat kapni. (bár szeretett tirpákiánkban nem hiszem, hogy ezzel polgárpukkasztást hajtok végre) (lásd fake LV táska effektus, amikor minden második lánynak a karján "LV" táska lógott) :D

      Törlés
  3. Imádom, gyönyörű!!! Nagyon jól választottál, nekem is ez tetszene a legjobban, és ráadásul egy nagyon hasonló mintájú és színvilágú táskát néztem ki a Heavy Tools-nál :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Katy! :) Ezek szerint hamarosan ő is érkezik hozzád? :))

      Törlés
    2. Hát, még gondolkodom, mert kissé túl van árazva, de ha azt nézem, hogy megdolgoztam érte, lehet, hogy 'mert megérdemlem' alapon mégiscsak megveszem majd... Nagyon az én világom ugyanis :-)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...