2015. november 27., péntek

Novemberi kedvencek


Klisésen elszaladt ez a hónap is (és augusztus vége óta nem volt újabb tartalom a blogon khmmm), de remélem szívesen látjátok az e havi kedvenceimet. Pár dolgot szerettem volna csupán kiemelni, mivel elég sok új termékkel is megismerkedtem, amelyeket a későbbiekben szeretnék majd bemutatni. 

Max Factor Creme Puff pirosító Nude Mauve árnyalatban - Egy Müller leárazás keretében került hozzám és azóta is rendíthetetlenül használom. Sajnos az összes többi pirosítom rovására, mivel elvétve kerül más a kezembe a reggeli készülődések alkalmával. Nagyon megbízható, mert baromira tartós, órák múlva sem tűnik el, de mégis annyira szolid színe van, hogy sosem too much. Egyébként többen az Hourglass Ambient Lighting Blush dupejaként tartják számon. Igaz még nem volt Hourglass pirosító a kezemben, de a képek alapján valóban nagy a hasonlóság.

Maybelline Lash Sensational szempillaspirál - Glamour napokon szerettem volna "okosan" új szempillaspirált venni és nem a számomra mindig zsákbamacska L'oreal vagy Max Factor közül választottam, hanem a majdnem mindig wow-faktor Maybelline darabok között kerestem utánpótlást. Elég jól sikerült ez a keresés, mivel mostanra biztosan mondhatom, hogy letáboroztam emellett a spirál mellett. Szilikonos keféje van (ami számomra csak előny), szuper mélyfekete és egyáltalán nem pereg le. A pillákat anélkül íveli, hogy vízálló lenne (ez külön jó, mert valamiért nagyon ódzkodom a vízálló szempillaspiráloktól).

AEngland Virgin Queen körömlakk - November első hetében UNICEF képzésre utaztam Budapestre és naná, hogy meglátogattam a Naillandet is. Már régen szemezgettem az AEngland lakkokkal, de Carmenesque pont akkoriban írt erről az árnyalatról és instant beleszerettem. Már csak tetézte a dolgot, hogy ez a lakk a Queen of Scots kollekció része,  Elizabeth-Mary fanatikusoknak kötelező. Rózsaszínes alaptónusa van és ezt dobják fel a szürkés, olívás, rezes pigmentek. Ó, és természetesen holografikus AEngland lakkhoz méltóan!

Anastasia Dipbrow Pomade Auburn árnyalatban - A végére egy kis high end, mert szemöldök témában néha megengedett nem éppen pénztárcabarát terméket beszerezni, ugye?! Igazából egy percig sem bánom, hogy beadtam a derekam és voltam olyan bátor, hogy Auburn színben rendeltem meg. Tökéletes, enyhén rezes árnyalat, tudom, hogy bánnám, ha szürkébbet választottam volna. Mivel most is rézszőke vagyok, tökéletes passzol az árnyalat, ráadásul nagyon tartós. Igaz, nem önmagában használom, mivel a szálakat azért nem tartja meg, kell hozzá szemöldök gél, hogy bombabiztos legyen egész nap. (Apropó, egy szemöldökrutin érdekelne titeket?)


(Balra: Max Factor Creme Puff in Nude Mauve, Jobbra: Anastasia Dipbrow in Auburn)

4 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...