2016. szeptember 10., szombat

Itt van az ősz, itt van újra... sminkes inspiráció


Bevallom már nagyon vártam az őszt, pedig igazi tavaszi lány vagyok. Ez az időszak talán a szokásosnál is bekuckózósabb lesz, mivel a jogi záróvizsgáimra kell összpontosítanom, de ettől függetlenül nem csak itthon ülök 7/24, hanem igyekszem mozgalmasan tölteni a mindennapjaim. Kenceficék terén újra a teltebb színek felé tendálok, igazából már augusztusban elővettem az imádott Too Faced Chocolate Bar palettám, és pirosítók terén is a mélyebb rózsaszín/lilás, illetve téglás/narancsos árnyalatok veszik át a főszerepet. (A fotón épp a The Balm - Pinstripe árnyalatát láthatjátok.) Szeretem ilyenkor felforgatni a szezonális pihenőre küldött sminkeket és újra felfedezni nagy kedvenceket. A NYX-Copenhagen matt ajakkrémje azt hiszem még nem szerepelt a blogon, pedig már tavaly ősszel is rengeteget viseltem, nevessetek ki, de nekem ez még egy teljesen hordható, hétköznapi bordó-lila. :D Talán a Transylvania árnyalat tudna kicsit megrémiszteni...


Töredelmesen be kell vallanom, hogy ezek a Kylie metálos, folyékony rúzsok bizony Aliexpressről vannak. Nem bírtam ki, győzött a kiváncsiságom...! Azt kell mondjam, hogy egész jók, bár a Reign nem hasonlít az eredetire, mert egy lila metál, nem pedig narancsos-piros. Ettől függetlenül talán ez jobban is tetszik! A formulája nagyon könnyű és két rétegben már egyáltalán nem foltos. A K King talán a kedvenc, igazi copper-bronz és gyönyörű, egyenletes fedést lehet vele elérni. Nem tudom, hogy már láttátok-e, de a S-he lakkok új csomagolásban és színválasztékban kaphatóak a DM-ben. Egy nagyon érdekes lilás-rezes és mustársárga árnyalatot választottam, de még nem kentem fel őket.

 Bakker ez a csomagolás...

      (Balról jobbra: NYX - Copenhagen, Kylie - Reign és K King)

Talán kicsit céltalannak tűnhet ez a bejegyzés, de szerettem volna egy kis inspirációt adni nektek így ősz elején, hogy a szürke hétköznapokba egy színesebb sminkkel mennyi jókedvet lehet belevinni a mindennapokba. Ha nektek is épp egy nyomasztóbb, stresszesebb időszakotok van, akkor fel a fejjel és elő azzal a sötét rúzzsal, amiben eddig nem mertetek kimenni az utcára! Meglátjátok mennyi önbizalmat fog adni!                                                                                     ;)

4 megjegyzés:

  1. Azokat a lakkokat majd szívesen látnám felkenve is. :) Nagyon hangulatosak lettek a képek, most ha lehet még jobban várom az igazi őszt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ❤ Köszönöm! :) Eddig lábkörömre kentem fel az egyik metált, de ezt nem mutogatnám! :D Majd updatelek! :)

      Törlés
  2. Azt a Nyx rúzst lehet nem kellett volna látnom. Régen kívánság volt, nem is értem, hogy felejtettem el. :) Na most van ehhez hasonló árnyalatom, de ami késik nem múlik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Smejka, irigylem a racionalitásod.😊 Sajnos nekem nincsen ekkora önuralmam, pedig elkéne...

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...