2013. október 31., csütörtök

ASOS Haul


Egy 30%-os akciót kihasználva végre rászántam magam és rendeltem pár apróságot az ASOS-ról. Az ASOS  nem más, mint egy webáruház, ahol ruhákat, kiegészítőket, sminkcuccokat egyaránt be tudunk szerezni. Főként az tetszett az egészben, hogy olyan márkákat is forgalmaznak, amelyek itthon nem kaphatóak, vagy jelen esetben lásd a Kate Moss rúzst egy olyan árnyalatban tudtam beszerezni, amit hozzánk sajnos nem hoztak el. (107-es burgundi árnyalat)
Nem akartam túlzásba vinni a dolgot, így gyors voltam és igyekeztem egyébként is leárazott dolgok között válogatni, így jutottam el a Barry M lakkokhoz is. Végül a Dusky Mauve árnyalatot tettem be a kosárba, ami mellesleg a Chanel Paradoxal tökéletes mása. 
A háttér pedig nem más, mint egy körsál. Régen vágytam már egy ilyen darabra, de nem akartam több ezret kiadni érte. Szerencsémre ő is akciós volt, ráadásul élőben talán még jobban tetszik a mintája, mint amikor kép alapján kiválasztottam. 

A szállítás nagyon-nagyon gyors volt. Angliából 3!! nap alatt kézhez kaptam a csomagot. DPD futár hozza, ami azért is jó, mert teljesen végig követhettem a csomag útját. 

Ti rendeltetek már az ASOS-ról? :)

xoxo,
Rita

4 megjegyzés:

  1. Még nem rendeltem asosról, de már szemezek egy ideje az oldallal. A rúzst megmutatod majd milyen? Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert imádom a Rimmel rúzsait.

    VálaszTörlés
  2. Ha minden igaz holnap lesz róla bejegyzés! ;)

    VálaszTörlés
  3. Ó, alig várom, hogy bevetésen is láthassam őket :-)

    VálaszTörlés
  4. Igyekszem, imádkozzatok némi természetes fényért! :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...